Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Fransk Basic

Fransk A1 - basic

Dette niveau er for dig, der typisk har gået 1 sæson på begynderniveau, men endnu har brug for at få flere af de helt basale sprogfærdigheder med i rygsækken for at føle dig godt klædt på.

Det kunne f.eks. være udfylde formularer på Le Pigalle-hotellet i Paris, skrive en kort hilsen til Juliette, du mødte på efterårets rejse, eller forstå receptionistens instruktioner ved check in, selvom du måske nok beder hende om at tale langsomt og tydeligt. 

Vigtigst af alt får du redskaber med til at stille og forstå helt enkle spørgsmål og svar omkring, hvordan du f.eks. finder vej – en kæmpe tryghed at have med i sin sprogværktøjskasse, når du er faret vild i Marseilles små gader.

At forstå og tale et fremmedsprog, selv på helt basalt niveau som her, er nemlig med til at åbne døre og kontakt mellem mennesker. Det mærker du måske pludselig den dag, du sidder i taxaen på vej ud af Charles de Gaulle lufthavnen og taxachaufføren vil smalltalke – en situation, som plejer at få dig til at vifte afværgende med hænderne. Men efter at have fulgt dette niveau, opdager du, at du faktisk er i stand til at svare og udtrykke enkle sætninger om dig selv, din familie og din bopæl. 

Du er godt på vej til at føre en lille, simpel samtale med en fransktalende og har taget hul på en verden af muligheder.

Bemærk, at der på alle sproghold må påregnes udgifter til materialer. Bøger og andet materiale aftales med underviseren 1. mødegang. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 12.09.2024 19:00-20:40 FOF Aalborg Ulla Rømer Isaksen
2 Torsdag 19.09.2024 19:00-20:40 FOF Aalborg Ulla Rømer Isaksen
3 Torsdag 26.09.2024 19:00-20:40 FOF Aalborg Ulla Rømer Isaksen
Se alle Se færre
Ulla R Isaksen
Underviser

Ulla Rømer Isaksen

Tu parles français? - C’est la vie.
Frankrig er med tiden blevet som mit andet hjem, og jeg har tabt mit hjerte til det franske sprog. Jeg har boet et år i Frankrig og har i over 25 år brugt sproget i mit arbejde som fiskeeksportsælger til franske kunder. I januar 2020 startede jeg mit eget firma; LuViLingo.dk, hvor jeg arbejder med oversættelser, sprogundervisning og som guide på engelsk, tysk og fransk. Jeg elsker at formidle, og har desuden arbejdet som certificeret cruiseguide i Aalborg i 5 år. Jeg arbejder i dag også som guide på Voergård Slot.