Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Græsk Begynder

Ethvert godt byggeri kræver et velbygget fundament. Netop dette sprogfundament hjælper vi dig med at bygge op her på begynderniveau, hvor du sagtens kan deltage, selvom dit græske måske endnu kun rækker til et ”Yamas” på din charterferie til Kreta.

Ingen bekymring – vi skal nok sørge for at klæde dig godt på!

På dette niveau tager vi dig nemlig i hånden og starter med de mest elementære gloser, tal, klokken og små sætninger. Du lærer at skrive og læse det græske alfabet, øver dig så småt i græsk udtale, og så bliver du introduceret for viden om Grækenlands kultur og skikke – vigtig viden, hvis du f.eks. skal bruge græsk i erhvervsøjemed. 

Her på kurset får du nemlig lagt de første vigtige byggesten, som på sigt vil gøre dig i stand til at begå dig på græsk, hvad enten du fortsætter på øvrige sprogkurser eller begiver dig ud på en videre sprogrejse på egen hånd. 

Begynderniveauet er med andre ord for dig, der har lyst til og motivation for at kaste dig ud på lidt dybt vand, og samtidig har forståelsen for, at man skal kravle før man kan gå. Derfor er du parat til at lægge tid og energi i at lære de helt grundlæggende græske sprogfærdigheder fra bunden af, inden du arbejder dig dybere ind i det græske sprog. 

Bare rolig – det bliver både sjovt og lærerigt undervejs, og du vil fremadrettet med garanti opleve at få stor glæde af de sproglige byggesten, du støber her.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 17:00-18:40 FOF Aalborg Evangelia Katsarou
2 Tirsdag 24.09.2024 17:00-18:40 FOF Aalborg Evangelia Katsarou
3 Tirsdag 01.10.2024 17:00-18:40 FOF Aalborg Evangelia Katsarou
Se alle Se færre
Evelyn
Underviser

Evangelia Katsarou

Evelyn Katsarou er en erfaren sprogunderviser med mere end otte års erfaring i undervisning af elever i alle aldre. Med en baggrund som studerende fra gymnasiet i Grækenland og flere års ophold i både Tyskland og Østrig har Evelyn en dyb forståelse for både græsk og tysk sprog og kultur.

Med en uddannelsesmæssig baggrund inden for jura og en undervisningscertificering fra Goethe-Institut, tilbyder Evelyn kvalitetsundervisning i tysk på alle niveauer.

Evelyn tror på, at sprogindlæring bør være en fornøjelig oplevelse. Hun sigter mod at skabe et dynamisk og støttende læringsmiljø, hvor kursisterne kan føle sig trygge ved at udforske og bruge sproget.

Hendes mål er at hjælpe kursister med at opnå flydende sprogkundskaber og selvtillid i at kommunikere på både græsk og tysk i virkelige situationer.

Uanset om du er interesseret i at lære græsk eller tysk af personlige eller professionelle årsager, er Evelyn klar til at guide dig på denne spændende sprogindlæringsrejse!