Skip to content

Vi gør opmærksom på, at administrationen er lukket tirsdag den 16/8.

Italiensk A1

På A1-niveau får du udvidet de helt basale lytte-, skrive- og talefærdigheder, du fik med dig på A1 Basic, og kurset er for dig, der har modtaget undervisning her i minimum én sæson.

 

Når du har gennemført dette sprogkursus, er målet, at du ikke blot med succes kan få bestilt din Pizza Bianco med trøffel, som du elsker den, men faktisk også kan fortælle tjeneren om noget, der skete tidligere på ferien (datid), og måske om, hvor du planlægger, din næste rejse skal gå hen (fremtid).

 

Målet er desuden, at du bliver i stand til at karakterisere de ting, du ser og oplever. På A1-niveau begynder vi nemlig at bruge tillægsordene, som udvider din palet for at kunne beskrive de navneord og egennavne, du har arbejdet ind i dit ordforråd. Det betyder, at du nu faktisk kan give tjeneren en konkret feedback på din Pizza Bianco, hvad enten den var ”delizioso” eller ”terribile”.

 

Med et gennemført A1-niveau i bagagen er du med andre ord klædt på til at kunne begå dig helt grundlæggende i en italiensktalende sammenhæng. Du vil være i stand til at udveksle almindelige standardinformationer, og du kan også læse små dagligdagstekster, f.eks. italienske web-nyheder, orientere dig i turistbrochuren og forstå skiltene på Via del Corso mm.

 

Vi klæder dig på til at kunne indgå i en simpel samtale med en person, som er indstillet på at hjælpe dig ved at tale langsomt og tydeligt. Derfor vil du nok også opleve en ny og større tryghed ved at færdes i et italiensktalende land, da du nu langt nemmere kan bede om hjælp og stille basale spørgsmål – og faktisk forstå svaret, du får tilbage.


Bemærk, at der på alle sproghold må påregnes udgifter til materialer. Bøger og andet materiale aftales med underviseren 1. mødegang. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 13.09.2022 19:00-20:40 FOF Aalborg Veronica Bova
2 Tirsdag 20.09.2022 19:00-20:40 FOF Aalborg Veronica Bova
3 Tirsdag 27.09.2022 19:00-20:40 FOF Aalborg Veronica Bova
Se alle Se færre
Veronica Bova
Underviser

Veronica Bova

Veronica er født i Italien i 1995, hun har erfaringer fra det italienske uddannelsessystem og forskellige global citizenship education workshops. 

Hun har en kandidat i turisme fra Aalborg Universitet, i skrivende stund er hun i gang med at lære det danske sprog sideløbende med hendes job ved Hotel Scheelsminde i Familie Bühlmann restaurant som tjener.

Veronica elsker at kombinere mad, kultur, og sprog, og synes, det er en god måde at lære om et nyt land. 

Er du også interesseret i at lære det italiensk sprog at kende? Så tilmeld dig et af kurserne.