Skip to content

Vi gør opmærksom på, at administrationen er lukket tirsdag den 16/8.

Italiensk A2

Niveauet her er for dig, der så småt har fået mod på at deltage i små simple samtaler, hvor du kan mestre lidt mere end blot at svare på taxachaufførens spørgsmål med enkelte ord og fraser. 
Måske får du endda lyst til at stille små, korte spørgsmål tilbage og starte lidt hyggelig smalltalk, f.eks. om hvor du får serveret den bedste antipasti i Verona. 

Hvis du falder i snak med Lorenzo på den lokale vinbar vil du også i simple sætninger kunne fortælle lidt om dig selv, din baggrund og din familie. Det er ikke sikkert, at du vil kunne forstå alle detaljer i Lorenzos fortælling, men du vil få hovedindholdet med, og du vil måske endda kunne skrive et lille, enkelt postkort med en hilsen, når du kommer hjem. 

Med et gennemført A2-sprogkursus i bagagen vil du begynde at føle en større selvtillid i forhold til at komme i dialog med italiensktalende. Målet med det dette afsluttende basissprogkursus er nemlig, at du bliver en mere aktiv bruger af det italienske sprog i takt med, at du får bygget flere nuancer på. 

Du har nu de grundlæggende sprogkompetencer med dig, der begynder at kunne åbne døre, skabe kontakt og forkorte afstanden mellem mennesker i en italiensktalende kontekst.

Bemærk, at der på alle sproghold må påregnes udgifter til materialer. Bøger og andet materiale aftales med underviseren 1. mødegang. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 14.09.2022 17:00-18:40 FOF Aalborg Veronica Bova
2 Onsdag 21.09.2022 17:00-18:40 FOF Aalborg Veronica Bova
3 Onsdag 28.09.2022 17:00-18:40 FOF Aalborg Veronica Bova
Se alle Se færre
Veronica Bova
Underviser

Veronica Bova

Veronica er født i Italien i 1995, hun har erfaringer fra det italienske uddannelsessystem og forskellige global citizenship education workshops. 

Hun har en kandidat i turisme fra Aalborg Universitet, i skrivende stund er hun i gang med at lære det danske sprog sideløbende med hendes job ved Hotel Scheelsminde i Familie Bühlmann restaurant som tjener.

Veronica elsker at kombinere mad, kultur, og sprog, og synes, det er en god måde at lære om et nyt land. 

Er du også interesseret i at lære det italiensk sprog at kende? Så tilmeld dig et af kurserne.