Skip to content

Vi gør opmærksom på, at administrationen er lukket tirsdag den 16/8.

Italiensk B1

Det øvede niveau er for dig, der ikke nødvendigvis taler helt flydende eller fejlfrit, men efterhånden er ganske sprogrejsevant og mestrer de helt grundlæggende sprogfærdigheder, som du enten har med dig fra vores begynderniveauer eller anden uddannelse og erfaring. 

Du har måske brug for at få udvidet din personlige parlør, forfinet grammatik og fyldt nye sprogværktøjer på. Det vil gøre dig i stand til at få flere nuancer frem i dit sprog og få knapt så svedige håndflader, når du spontant bliver stoppet på gaden af den italienske turist, som gerne vil vide, hvordan hun finder vej til Kunsten. 

Efter at have fulgt dette niveau, vil du nok også begynde at spidse ører på dine rejser til ”Støvlelandet”, hvor du vil opleve at forstå mere og mere af den talestrøm, som kører i radioen på taxaturen, når du tænder Tv’et på hotelværelset, eller når du overhører nabobordets samtale på restauranten. 

Hvis du har interesse for at forbedre din udtryksevne på skrift, er dette niveau også noget for dig. 
I takt med at du bliver bedre til at læse almindelige, lidt længere tekster, måske en italiensk artikel om Eros Ramazzottis musikkarriere eller en rejsebeskrivelse fra Sicilien, tilegner du dig også et bedre skriftligt italiensk. Du ville f.eks. kunne skrive en simpel e-mail til din italienske kollega eller et sende et italiensk brev til den ven, du mødte på udveksling i sin tid. Måske kan der stadig snige sig en fejl ind hist og pist, men du vil kunne gøre dig fuldt ud forståelig.

Målet er, at du nu kan omsætte og bruge det italienske sprog på en måde, hvor du bevæge dig lidt videre fra smalltalk-situationen på turistrejsen, til måske at bruge sproget i en arbejdssammenhæng, f.eks. et kundemøde eller en lidt dybere, mere dialogbaseret samtale med din kammerats italienske bekendte til middagsselskabet.
 
Bemærk, at der på alle sproghold må påregnes udgifter til materialer. Bøger og andet materiale aftales med underviseren 1. mødegang. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 12.09.2022 15:00-16:40 FOF Aalborg Veronica Bova
2 Mandag 19.09.2022 15:00-16:40 FOF Aalborg Veronica Bova
3 Mandag 26.09.2022 15:00-16:40 FOF Aalborg Veronica Bova
Se alle Se færre
Veronica Bova
Underviser

Veronica Bova

Veronica er født i Italien i 1995, hun har erfaringer fra det italienske uddannelsessystem og forskellige global citizenship education workshops. 

Hun har en kandidat i turisme fra Aalborg Universitet, i skrivende stund er hun i gang med at lære det danske sprog sideløbende med hendes job ved Hotel Scheelsminde i Familie Bühlmann restaurant som tjener.

Veronica elsker at kombinere mad, kultur, og sprog, og synes, det er en god måde at lære om et nyt land. 

Er du også interesseret i at lære det italiensk sprog at kende? Så tilmeld dig et af kurserne.