Skip to content

HUSK, at vi tilbyder løbende optag på mange af vores hold, hvor du har mulighed for at få nedslag i prisen for allerede afviklede mødegange. Kontakt administrationen på 98138233 for at høre om dine muligheder.

Italiensk Begynder

Du starter helt fra bunden og dit italienske rækker ikke så meget længere end til ”Buon giorno” – endnu! 

For på dette niveau tager vi dig nemlig i hånden og starter med de mest elementære gloser, tal, klokken og små sætninger. Vi støber et solidt fundament, du kan bygge videre på, hvis du fortsætter på øvrige sprogkurser eller kaster dig ud i sprogrejsen på egen hånd. 

Begynderniveauet er med andre ord for dig, der har lysten til at kaste dig ud på den sprogrejse, som på sigt giver dig mulighed for at skabe både minder, resultater og relationer, men som har brug for den fulde sprogcharterpakke for at komme trygt og godt fra land.
 
Bemærk, at der på alle sproghold må påregnes udgifter til materialer. Bøger og andet materiale aftales med underviseren 1. mødegang. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 08.02.2023 17:00-18:40 FOF Aalborg Veronica Bova
2 Onsdag 15.02.2023 17:00-18:40 FOF Aalborg Veronica Bova
3 Onsdag 01.03.2023 17:00-18:40 FOF Aalborg Veronica Bova
Se alle Se færre
Veronica Bova
Underviser

Veronica Bova

Veronica er født i Italien i 1995, hun har erfaringer fra det italienske uddannelsessystem og forskellige global citizenship education workshops. 

Hun har en kandidat i turisme fra Aalborg Universitet, i skrivende stund er hun i gang med at lære det danske sprog sideløbende med hendes job ved Hotel Scheelsminde i Familie Bühlmann restaurant som tjener.

Veronica elsker at kombinere mad, kultur, og sprog, og synes, det er en god måde at lære om et nyt land. 

Er du også interesseret i at lære det italiensk sprog at kende? Så tilmeld dig et af kurserne.