Skip to content

Spansk Repetition

Niveauet her er for dig, der så småt har fået mod på at deltage i små simple samtaler, hvor du kan mestre lidt mere end blot at svare på taxachaufførens spørgsmål med enkelte ord og fraser. 
Måske får du endda lyst til at stille små, korte spørgsmål tilbage og starte lidt hyggelig smalltalk, f.eks. om hvor du får serveret den bedste tapas i Sevilla. 

Hvis du falder i snak med Juan på strandbaren ved Copacabana vil du også i simple sætninger kunne fortælle lidt om dig selv, din baggrund og din familie. Det er ikke sikkert, at du vil kunne forstå alle detaljer i Juans fortælling, men du vil få hovedindholdet med, og du vil måske endda kunne skrive et lille, enkelt postkort med en hilsen, når du kommer hjem. 

Med et gennemført A2-sprogkursus i bagagen vil du begynde at føle en større selvtillid i forhold til at komme i dialog med spansktalende. Målet med det dette afsluttende basissprogkursus er nemlig, at du bliver en mere aktiv bruger af det spanske sprog i takt med, at du får bygget flere nuancer på. 

Du har nu de grundlæggende sprogkompetencer med dig, der begynder at kunne åbne døre, skabe kontakt og forkorte afstanden mellem mennesker i en spansktalende kontekst alle steder i verden.
 
Bemærk, at der på alle sproghold må påregnes udgifter til materialer. Bøger og andet materiale aftales med underviseren 1. mødegang. 

Information

  • Dato 30.05.2023-27.06.2023
  • Adresse FOF Aalborg
    Hobrovej 465E
    9200 Aalborg SV
  • Lokale 5
  • Bemærkninger Du har gået til spansk i kortere eller længere tid, men du synes, at det kunne være skønt lige at få repeteret nogle af de basale gloser.Når du står nede på markedet, hvad er det så f.eks. et blomkål hedder, eller hvordan er det nu, at du siger dobbeltseng på spansk? Det er dødirriterende at sove på to enkeltsenge, der er skubbet sammen, så denne glose kunne gøre din ferie endnu bedre.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 30.05.2023 09:00-10:40 FOF Aalborg Lina Dreier
2 Tirsdag 06.06.2023 09:00-10:40 FOF Aalborg Lina Dreier
3 Tirsdag 13.06.2023 09:00-10:40 FOF Aalborg Lina Dreier
Se alle Se færre
Lina Pape Dreier
Underviser

Lina Dreier

Jeg er uddannet cand. mag. i spansk og har undervist i sproget siden 1996.

Derudover har jeg undervist i dansk som andetsprog på sprogskoler og kulturforståelse og samfundsfag på gymnasiet.

Jeg elsker sprog, og jeg har min egen blog: https://blog.dreier.dk/, hvor jeg skriver om det danske og spanske sprog.

I min undervisning har jeg fokus på, kursisterne taler spansk. At de kan sige lidt på spansk allerede efter den første undervisningsgang.