Skip to content

Vi gør opmærksom på, at administrationen er lukket tirsdag den 16/8.

Spansk B2

B2-niveauet er for dig, som efterhånden er rutineret sprogbruger og har brug for at få mange flere nuancer med både i skrift, tale og forståelse.

Når du har gennemført B2-niveauet vil du nemt og naturligt kunne indgå i enkel dialog med spansktalende. Du vil kunne udtrykke dig klart og mere og mere detaljeret, så alle på mødet med den sydamerikanske kunde ved, hvad du taler om. Du vil også opleve at have fået de kompetencer med, der gør, at du begynder at være komfortabel med at gå ind i en diskussion om et emne, du interesserer dig for.

Selvom du måske endnu ikke forstår fulde sammenhænge, vil du sagtens kunne følge med i Narcos-dramaserien på Netflix uden undertekster, på samme måde som du bliver i stand til at forstå og omsætte de væsentligste pointer i et foredrag med Rafael Nadal, hvis tenniskarriere, du altid har beundret.

Du vil begynde at forstå mere komplekse tekster, og får måske også så småt mod til f.eks. at kaste dig over skønlitteratur, måske din yndlings-Isabelle Allende-roman på spansk, lige som du på dit arbejde eller studie pludselig får adgang til meget mere faglitteratur, fordi du nu er i stand til at få mening ud af de spansksprogede artikler, rapporter og manualer. Også skriftligt kan du udtrykke dig mere dybdegående og ubesværet, når du f.eks. skal skrive en længere e-mail til en spansk kunde eller lave en rejsebeskrivelse til dine bekendte i Argentina.

Med andre ord er målet, at du med et gennemført B2 Øvet-sprogkursus vil føle dig så rutineret, at du kan begå dig meget naturligt og uden særlig anstrengelse på spansk– både når det gælder skrift, tale og forståelse.
 
Bemærk, at der på alle sproghold må påregnes udgifter til materialer. Bøger og andet materiale aftales med underviseren 1. mødegang. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 06.09.2022 17:00-18:40 FOF Aalborg Lina Pape Dreier
2 Tirsdag 13.09.2022 17:00-18:40 FOF Aalborg Lina Pape Dreier
3 Tirsdag 20.09.2022 17:00-18:40 FOF Aalborg Lina Pape Dreier
Se alle Se færre
Lina Pape Dreier
Underviser

Lina Pape Dreier

Jeg er uddannet cand. mag. i spansk og har undervist i sproget siden 1996.

Derudover har jeg undervist i dansk som andetsprog på sprogskoler og kulturforståelse og samfundsfag på gymnasiet.

Jeg elsker sprog, og jeg har min egen blog: https://blog.dreier.dk/, hvor jeg skriver om det danske og spanske sprog.

I min undervisning har jeg fokus på, kursisterne taler spansk. At de kan sige lidt på spansk allerede efter den første undervisningsgang.