Skip to content

Vi gør opmærksom på, at administrationen er lukket tirsdag den 16/8.

Spansk Begynder

Du starter helt fra bunden og dit spanske rækker ikke så meget længere end til ”Hola” – endnu! 

For på dette niveau tager vi dig nemlig i hånden og starter med de mest elementære gloser, tal, klokken og små sætninger. Vi støber et solidt fundament, du kan bygge videre på, hvis du fortsætter på øvrige sprogkurser eller kaster dig ud i sprogrejsen på egen hånd. 

Begynderniveauet er med andre ord for dig, der har lysten til at kaste dig ud på den sprogrejse, som på sigt giver dig mulighed for at skabe både minder, resultater og relationer, men som har brug for den fulde sprogcharterpakke for at komme trygt og godt fra land.
 
Bemærk, at der på alle sproghold må påregnes udgifter til materialer. Bøger og andet materiale aftales med underviseren 1. mødegang. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 12.09.2022 17:00-18:40 FOF Aalborg Berit Odgaard Christensen
2 Mandag 19.09.2022 17:00-18:40 FOF Aalborg Berit Odgaard Christensen
3 Mandag 26.09.2022 17:00-18:40 FOF Aalborg Berit Odgaard Christensen
Se alle Se færre
Berit Odgaard
Underviser

Berit Odgaard Christensen

Berit er født i 1976 og har undervist hos FOF siden september 1996. Udover arbejdet hos FOF arbejder Berit som leder i en offentlig uddannelses virksomhed her i Nordjylland, hvor ledelse, service og udvikling er en stor del af hendes hverdag. 

Berits spanskkundskaber har hun opnået, da hun boede og studerede i Spanien. 

Det er vigtigt for mig, at alle kursister får et godt udbytte af undervisningen - på trods af, at alle har forskellige måder at lære på. Jeg benytter mange alternative metoder til indlæring - fx via spil.