Skip to content

Kontoret er lukket for ekspedition fra d. 1. juli til om med d. 6. august. God sommer

Thailandsk Begynder

Velkommen til begynderniveauet, hvor du kan starte din rejse ind i det thailandske sprog uden forudsætninger.

Vi guider dig gennem de mest elementære gloser, tal, klokkeslæt og korte sætninger. Uanset om du er helt grøn på thailandsk, vil vores kursus klæde dig godt på fra starten.

Vi fokuserer på at lære dig at læse og skrive det thailandske alfabet, træne din udtale og give dig indblik i thailandsk kultur og skikke. Vores mål er at give dig de nødvendige byggesten, så du kan begynde at begå dig på thailandsk i hverdagen eller som forberedelse til videregående sprogkurser.

Begynderniveauet er skræddersyet til dig, der er klar til at lære fra bunden og som forstår vigtigheden af at opbygge et solidt grundlag først. Du vil opleve en sjov og lærerig rejse, hvor du gradvist vil opbygge dine sprogfærdigheder og få glæde af det thailandske sprog i fremtiden.

 
Er du i tvivl om, hvilket niveau du skal på, så finder du beskrivelsen af vores sprogniveauer ved at klikke her.

Bemærk, at der på alle sproghold må påregnes udgifter til materialer.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 16.09.2024 19:00-20:40 FOF Aalborg Stefan Holmager Larsen
2 Mandag 23.09.2024 19:00-20:40 FOF Aalborg Stefan Holmager Larsen
3 Mandag 30.09.2024 19:00-20:40 FOF Aalborg Stefan Holmager Larsen
Se alle Se færre
Underviser

Stefan Holmager Larsen


Stefan Holmager Larsen: Erfaren journalist og engageret underviser!

Stefan Holmager Larsen kombinerer en solid baggrund inden for journalistik og undervisning. Selvom disse to verdener umiddelbart kan virke forskellige, handler det for ham om at forstå sit publikum og formidle historier effektivt, så de rammer plet.

Han har erfaring fra TV, radio, aviser, sociale medier, magasinproduktion og webplatforme. Uanset mediet har han altid haft sit udgangspunkt i nyhedsredaktioner, hvor han trives bedst.

Stefan møder udfordringer med åbent sind og et smil, og han tager gerne ansvar og initiativ for at hæve kvaliteten af både sine arbejdsprocesser og sine journalistiske produkter. Han brænder særligt for at fortælle historier om mennesker og ser frem til at bringe denne entusiasme med sig til fremtidige redaktionelle miljøer!