Skip to content

Vi gør opmærksom på, at administrationen er lukket tirsdag den 16/8.

Tysk begynder

Tysk Begynder

Du starter helt fra bunden og dit tyske rækker ikke så meget længere end til ”Guten Tag” – endnu! 

For på dette niveau tager vi dig nemlig i hånden og starter med de mest elementære gloser, tal, klokken og små sætninger. Vi støber et solidt fundament, du kan bygge videre på, hvis du fortsætter på øvrige sprogkurser eller kaster dig ud i sprogrejsen på egen hånd. 

Begynderniveauet er med andre ord for dig, der har lysten til at kaste dig ud på den sprogrejse, som på sigt giver dig mulighed for at skabe både minder, resultater og relationer, men som har brug for den fulde sprogcharterpakke for at komme trygt og godt fra land.

Bemærk, at der på alle sproghold må påregnes udgifter til materialer. Bøger og andet materiale aftales med underviseren 1. mødegang. 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 15.09.2022 17:00-18:40 FOF Aalborg Annegrethe Østergaard
2 Torsdag 22.09.2022 17:00-18:40 FOF Aalborg Annegrethe Østergaard
3 Torsdag 29.09.2022 17:00-18:40 FOF Aalborg Annegrethe Østergaard
Se alle Se færre
Underviser

Annegrethe Østergaard

Som passioneret tysklærer og efter en hel del år i folkeskolen, tilbyder jeg undervisning i tysk på alle niveauer.

Jeg har fokus på både samtale og grammatik, og som underviser lægger jeg stor vægt på, at vi inspirerer hinanden og vælger forskellige temaer i undervisningen. Det er utrolig vigtigt, at folk oplever, at de får noget brugbart med hjem, og jeg nyder at se, hvordan de udvikler sig og bliver dygtigere.

Jeg kom til Danmark som 6-årig fra den tysktalende del af Schweiz, og med en schweizisk mor og en dansk far, er jeg vokset op som tosproget. Det tyske sprog har altid interesseret mig og været en del af mig, både i mit arbejdsliv og som privatperson.