Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Giv et gavekort til FOF Aarhus

Giv en god oplevelse

Mangler du inspiration til den perfekte gave? Eller vil du gerne give en helt unik gave, som byder på gode oplevelser og varige minder? Så forkæl en du holder af med et gavekort til FOF Aarhus. Et gavekort til FOF Aarhus er nemlig den oplagte gave til dem, der ønsker sig sjove, indsigtsfulde og lærerige oplevelser.

Gavekortet kan bruges til alle vores kurser, foredrag og ture - og med over 700 forskellige aktiviteter er der helt sikkert noget for enhver smag. Vi tilbyder debatskabende, højaktuelle og indsigtsfulde foredrag, kurser i madlavning, blomsterbinding, yoga, sprog, musik og meget, meget mere. 

 

Praktisk information

Du kan købe dit gavekort online og få det tilsendt. Gavekortet skal fremvises eller fremsendes for at blive indløst og er gyldigt i tre år. Husk at skrive i notatfeltet, om du ønsker gavekortet på e-mail, med posten til egen adresse eller direkte til modtageren af gavekortet, angiv navn og adresse.

 

Køb et gavekort hos FOF Aarhus.