Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19

Mango nice-cream

Mango nice-cream

Opskriften er udviklet af Charlotte Staulund og Michala Clausen, som læser Ernæring og sundhed og udvikler opskrifter i samarbejde med FOF Aarhus.

Ca. 350 g nice-cream

Ingredienser

250 g. frosne mango
150 g vaniljeskyr
Ca. 3 tsk. citronsaft

Fremgangsmåde

1. Blend mango og skyr med en stavblender eller food processer.
2. Smag til med citronsaft.
3. Nice-creamen er nu klar til servering.

OBS. kan toppes med frisk mango, chokolade og hakkede nødder.