Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Morgenmads-muffins

Morgenmads-muffins |Opskrift | FOF Aarhus

Opskriften er udviklet af Charlotte Staulund og Michala Clausen, som læser Ernæring og sundhed og udvikler opskrifter i samarbejde med FOF Aarhus.

10 - 12 stk.

Ingredienser

4 stk. mosede modne bananer
2 stk. æg
1 spsk. honning
1 tsk. bagepulver
4 dl havregryn (grovvalsede eller finvalsede)
¼ - ½ dl vand
70 - 100 g. hasselnødder (kan skiftes ud med mandler)
70 - 100 g hakket mørk chokolade el. tranebær (kan udelades)

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 175º varmluft.
2. Bland alle ingredienserne sammen.
3. Kom dejen i muffinsforme.
4. Bag dine muffins i ca. 25 min i den forvarmede ovn.
5. Lad dine muffins køle lidt af.
6. Dine muffins er nu klar til at blive serveret evt. med lidt skyr, bærkompot eller lign. til.

OBS. Denne lækre morgenmads-muffin kan spise både kold og lun, og de kan fryses ned til senere brug. Det er også en lækker snack, som kan serveres for venner og familien til eftermiddagskaffen el. lign.