Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 27. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retninglinjerne her

Morgenmadsmuffins

Morgenmadsmuffins

Opskriften er udviklet af Charlotte Staulund og Michala Clausen, som læser Ernæring og sundhed og udvikler opskrifter i samarbejde med FOF Aarhus.

10-12 stk.

Ingredienser

4 stk. mosede modne bananer
2 stk. æg
1 spsk. honning
1 tsk. bagepulver
4 dl havregryn (grovvalsede eller finvalsede)
¼ - ½ dl vand
70-100 g. hasselnødder (kan skiftes ud med mandler)
70-100 g hakket mørk chokolade el. tranebær (kan udelades).

Sådan gør du

1. Tænd din ovn på 175º varmluft.
2. Bland alle ingredienserne sammen.
3. Kom dejen i muffinsforme.
4. Bag dine muffins i ca. 25 min i den forvarmede ovn.
5. Lad dine muffins køle lidt af.
6. Dine muffins er nu klar til at blive serveret evt. med lidt skyr, bærkompot eller lign. til.

Tip! Disse lækre morgenmads-muffins kan spise både kold og lun, og de kan fryses ned til senere brug. Det er også en lækker snack, som kan serveres for venner og familien til eftermiddagskaffen el. lign.

madkurser

Meget mere mad!

Har du lyst til at forfine dine kundskaber i køkkenet?