Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af bønnesalat medærter og granatæblekerner

Bønnesalat

Bønnesalat med ristede krydderier

Alternativ til icebergsalaten? Prøv denne anderledes salat, hvor krydderierne spiller en stor rolle!

Til 4 personer

Ingredienser:

250 g bønner
250 g slikærter
250 g ærter
3 spsk. olivenolie
2 tsk. korianderfrø
1 tsk. sennepsfrø
1 mild rød chili
1 fed hvidløg
1 citron
1,5 tsk. eller 2 spsk. frisk estragon
1 tsk. sortkommen
groft salt
30 g blandet salat
2-3 tsk. granatæblekerner

 

Billede af bønnesalat medærter og granatæblekernerSådan gør du:

Blanchér bønnerne i 4 minutter, slikærter i 1 minut og ærter i 20 sekunder. Brug nyt vand til de tre. Bland dem bagefter i en skål.
Kom groft kværnet korianderfrø og sennepsfrø sammen med olie i en lille gryde og varm det op. Rist grøntsagerne, til sennepsfrøene er færdige med at hoppe i gryden.
Fjern kerner af chilien og skær chilikødet i små tern, pres hvidløg, riv skallen af citronen og hak estragon. Bland det sammen med sortkommen.
Kom blandingen på grøntsagerne og bland det hele grundigt igennem.
Smag til med salt.
Drys granatæblekerner på.

 

Lige inden servering må salatbladene forsigtigt blandes i.

 

 

 

 

vi laver velsmagende mad

Grøn mad med omtanke

Mangler du inspiration til det grønne køkken?