Skip to content

Information om covid-19: Vi arbejder lige nu på at finde ud af, hvad regeringens seneste retningslinjer kommer til at betyde for vores aktuelle kurser og aktiviteter. Vi følger situationen tæt – hold derfor øje med vores hjemmeside for nye informationer. Ved eventuelle ændringer vil alle berørte blive kontaktet direkte.

Opskrift: Saltede mandler

Knasende sprøde saltmandler

Disse lækre saltede mandler er perfekte til ethvert tapasbord eller bare som en snack.

Ingredienser

200 g. mandler
2 d. vand
1-2 tsk. salt

Sådan gør du

  1. Vand og salt kommes i en pande og koges op.
  2. Mandler tilsættes.
  3. Rør rundt til vandet er fordampet.
  4. Når vandet er fordampet, kommes mandlerne på en bageplade.
  5. Herefter bages mandlerne i ovnen i 20-30 min. ved 150 grader.

Tip! Man kan evt. tilsætte 1 tsk. lakridspulver i vandet på panden, hvis man vil have lakridssmag.

verdenskøkkenet

Tapas, sushi, persisk og indisk

... og mange flere! Opdag nye smage på madkurser, der tager dig med på en kulinarisk rejse.