Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Vil du skrive speciale sammen med FOF Aarhus?

Søger du en virksomhed at skrive speciale med?

Søger du en virksomhed at skrive speciale med?

Så har du mulighed for at få et samarbejde med FOF Aarhus

Et specialesamarbejde med FOF er en mulighed for at få et indblik i en stor folkeoplysningsvirksomhed.
Vores forskellige fagområder inden for undervisning eller administration herunder stabsfunktioner giver dig en vifte af muligheder, adgang til data, erfaringer samt andre relevante kilder, så du har forudsætningerne for et godt resultat.

Tidligere har vi samarbejdet med studerende fra virksomhedskommunikation, uddannelsesvidenskab, psykologi og generel pædagogik, altså humaniora og samfundsvidenskab, men vi søger ikke specifikke specialesamarbejder fra specifikke uddannelser. Hvis du er interesseret i at skrive speciale sammen med os, er du velkommen til at sende os en ansøgning.

Ansøgningen til specialesamarbejde skal indeholde et CV og en beskrivelse af en konkret problemstilling, du vil undersøge.

Send din ansøgning til: hr@fof-aarhus.dk

FOF Aarhus er en folkeoplysningsvirksomhed, der udbyder et bredt udsnit af undervisnings- og fritidsaktiviteter inden for hele det folkeoplysende område, herunder kurser, foredrag og debatter samt kursusvirksomhed inden for kompenserende undervisning og specialundervisning samt projekter med kommunale og private aktører.