Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Ankita, voksenelev i FOF Aarhus

Voksenelev i FOF Aarhus

Voksenelev i FOF Aarhus

I FOF Aarhus har vi fra tid til anden elever, herunder også voksenelever. Her har du mulighed for at komme i praktik i vores administration m.m. Vil du gerne i praktik som voksenelev, så send os en uopfordret ansøgning til mail@fof-aarhus.dk.

Har du lyst til at få indblik i, hvordan det er at være voksenelev i FOF Aarhus?
Så læs beretningen fra vores tidligere elev Ankita, som fortæller om sit forløb i FOF Aarhus' administration:

Jeg hedder Ankita, jeg er 34 år gammel, og jeg kommer fra Indien. Jeg arbejder som underviser i FOF Aarhus, og i foråret 2022 var jeg også i praktik som voksenelev her. 

Det var en rigtig god oplevelse at arbejde som elev. Jeg var både tilknyttet administrationskontoret og FOF Butikken, og på begge arbejdssteder var det et meget fleksibelt og venligt miljø.

Jeg fik mulighed for at arbejde i den kreative afdeling og afdelingen for FVU, hvor jeg både fik erfaring med at arbejde med administrationssystem og med at kommunikere med forskellige stakeholders.

Jeg nød også meget at lære om dansk arbejdskultur og dansk arbejdsstil, og så fik jeg mulighed for at øve mit danske sprog hver dag.

Mine samarbejdsvillige, hjælpsomme og søde kollegaer gav mig mulighed for at prøve forskellige typer af opgaver, projekter og daglige opgaver inden for administrationsområdet. Og det at kommunikere med kunder og stakeholders hjalp mig med at styrke mine kompetencer og kommunikationsevner.

Jeg er meget taknemmelig for alle mine kollegaer, som har motiveret mig gennem hele perioden, og jeg sætter stor pris på den feedback, jeg modtog undervejs, som har hjulpet mig meget og også vil hjælpe mig i fremtiden. Mine kollegaer og FOF har bidraget til og støttet min faglige udvikling, og det var det, der gjorde, at jeg lærte administrationsopgaverne så hurtigt.

Jeg vil anbefale FOF Aarhus som en god, motiverende og lærende praktikplads.