Skip to content
Kajsa Vala | tekstforfatter | vokalist | guitarist

MasterClass - Kajsa Vala

MasterClass - Kajsa Vala

Kom og mød Kajsa Vala helt tæt på

Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en guitarist, der virkelig mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar. I sin musik dyrker hun den sprøde sound fra Americana-genren, hvor det tydeligt skinner igennem, at hun har boet og arbejdet som sangskriver i Nashville. Men med rødder fra sin islandske mor og danske far får lyden et skandinavisk twist, så Kajsa Vala får sin helt egen lyd. I februar 2022 udkom hendes nyeste album When Are We Out of The Woods, som hun har turneret rundt i landet med sammen med sit band i løbet af 2022.

Til denne Masterclass har du en unik mulighed for at komme helt tæt på Kajsa Vala og høre om hendes musikkarriere og tilgang til musikken. Undervejs vil Kajsa Vala spille udvalgte af sine sange i et akustisk og nærværende setup, og har du lyst, kan du endda selv optræde med et nummer og få feedback fra Kajsa Vala.

Max 30 deltagere.

OBS. Der vil være klaver og sanganlæg til rådighed, men derudover skal man selv medbringe, hvad man ønsker at bruge af instrumenter til sin optræden.