Skip to content

Vi holder lukket til og med 2. påskedag. Vi er tilbage igen tirsdag d. 11. april - hjemmesiden er dog altid åben!

Gruppe går i skov, vandringer ved FOF Aarhus

Gå gennem 150 års dansk litteratur

Gå gennem 150 års dansk litteratur

Træd med ud i 150 års dansk litteraturhistorie, når vi på tre timer kaster os ud i et kilometerlangt læseeventyr. I etaper forsøger vi at blive klogere på nogle af de absolutte højdepunkter i dansk litteratur. Den danske romanhistorie bliver fortalt af cand.mag. i dansk og filosofi Nick Bo Madsen.

Turen begynder med en kop kaffe og et stykke kage ved Thors Mølle. Efter en times samvær og optakt tager vi på en litterær vandretur ud i Thors Skov. Vi gør holdt til oplæg om udvalgte forfattere og strømninger suppleret med smagsprøver fra deres værker. Herefter traver vi i fællesskab videre, hvor vi får mulighed for at tænke over og tale sammen om oplæggene.

Litteraturen fortæller os om, hvem vi er, og den giver os indsigt og udsyn. På vandringen vil du måske både blive mindet om noget, du vidste, såvel som inspireret til genlæsning eller nye læseoplevelser.

Hukommelsesforskning siger, at vi husker bedre, når vi bevæger os samtidig med, at vi lærer. Her er muligheden for at afprøve, om det også gælder for dig.

Husk gode sko og påklædning til vejret. Traveturen er egnet til deltagere, som kan gå 5 km i almindeligt skovterræn.