Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 27. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning/foredrag.

Læs retninglinjerne her
Billede af dansekompagni HIMHERANDIT, hos BORA BORA.

Dans med BORA BORA

Få dans på hjernen til foredrag og danseforestillinger på BORA BORA

Er du nysgerrig på dansen og den effekt, den har på vores hjerne, krop og helbred? Så tag med til tre forrygende aftener, når vi sammen med BORA BORA - Dans og Visuelt Teater dykker ned i dansen og udforsker kroppens, musikkens og hjernens mekanismer.

Sammen med Peter Lund Madsen, Monna Dithmer og Peter Vuust bliver du klogere på de forestillinger, vi skal opleve, og får svar på spørgsmål som: Kan dans og musik forbedre livskvaliteten? Hvorfor kan vi ikke lade være med at bevæge os, når vi ser andre danse eller lytter til god musik? Og kan kunst påvirke samfundsdebatten og skabe grobund for kritisk tænkning?

Vi skal opleve dansens verden i en helt ny optik, når vi i samarbejde med BORA BORA inviterer til tre arrangementer med foredrag og danseforestilling:

  • Foredrag med Peter Vuust: Den dansende hjerne & danseforestilling: We Are Present
  • Foredrag med Peter Lund Madsen: Dansen i Hjernen & danseforestilling af Silvia Gribaudi: R.OSA
  • Samtaleforedrag med Monna Dithmer & Jesper de Neergaard: Kunst, kulturshots og kritisk tænkning & danseforestilling af HIMHERANDIT Productions: Mass Effect

Arrangementerne er en del af BORA BORA's festival ”Move your mind”
Læs mere om de enkelte arrangementer nedenfor.

ER DU NYSGERRIG EFTER MERE? Udforsk HELE VORES FOREDRAGSUDVALG HER

×
Jacob Aremark, foredragsholder ved FOF Aarhus

Kroppen taler - lytter du?