Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede fra dansforestilling på BORA BORA, Political Mother

Dans med BORA BORA

Få dans på hjernen til foredrag og danseforestillinger på BORA BORA

Er du nysgerrig på dansen og den effekt, den har på vores hjerne, krop og helbred? Så tag med til tre forrygende aftener, når vi sammen med Bora Bora - Dans og Visuelt Teater dykker ned i dansen og udforsker kroppens, musikkens og hjernens mekanismer.

Sammen med Peter Lund Madsen, Monna Dithmer og Peter Vuust bliver du klogere på de forestillinger, vi skal opleve, og får svar på spørgsmål som: Kan dans og musik forbedre livskvaliteten? Hvorfor kan vi ikke lade være med at bevæge os, når vi ser andre danse eller lytter til god musik? Og kan kunst påvirke samfundsdebatten og skabe grobund for kritisk tænkning?

Vi skal opleve dansens verden i en helt ny optik, når vi i samarbejde med BORA BORA inviterer til tre arrangementer med forerag og danseforestilling:

  • Foredrag med Peter Vuust: Den dansende hjerne & danseforestilling: We Are Present
  • Foredrag med Peter Lund Madsen: Dansen i Hjernen & danseforestilling af Silvia Gribaudi: R.OSA
  • Samtaleforedrag med Monna Dithmer & Jesper de Neergaard: Kunst, kulturshots og kritisk tænkning & danseforestilling af Hofesh Schecter Company: Political Mother

Arrangementerne er en del af BORA BORA's festival ”Move your mind”
Læs mere om de enkelte arrangementer nedenfor.

ER DU NYSGERRIG EFTER MERE? Udforsk HELE VORES FOREDRAGSUDVALG HER

×
Billede af Jørgen Steen Nielsen, biolog, klima- og miljøjournalist og tidligere chefredaktør på Information

Som gjaldt det livet