Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede fra danseforestillingen R:OSA

Hjernen og dansen/R.OSA

 

Foredrag med Peter Lund Madsen: Hjernen og dansen & danseforestilling af Silvia Gribaudi: R.OSA

Hjerneforskeren Peter Lund Madsen går i dybden med dansens sundhedsmæssige påvirkning på hjernen og forbereder os derved på at se danseforestillingen R.OSA.

Evnen til at danse er medfødt og afgørende nødvendig for menneskehedens overlevelse. Men hvorfor danser vi? Og danser vi med kroppen eller med hjernen? Hvad er intuitiv perception, og hvad har det med den dansende hjerne at gøre? Hvordan er sammenhængen mellem dans og hukommelse? Og hvorfor er dans en universel måde at kommunikere på?

De spørgsmål gør Peter Lund Madsen os klogere på, og med svarene i tankerne ser vi danseforestillingen R.OSA - en ultra charmerende og hyperenergisk solo, hvor danserens krop er dobbelt så stor som de danse-kroppe, vi har vænnet os til at se.

Det er et "one woman show", der udfordrer kroppens grænser med humoristisk charme, ironi og hyperenergisk dans. Med inspiration fra Jane Fondas workouts fra 80’erne udfordrer koreograf Silvia Gribaudi både tyngdekraften og vores forudindtagede holdning til kropsidealer. 

Arrangementet er et samarbejde med BORA BORA og er en del af festivalen Move your mind.

Praktisk information:
Dato for foredrag: 19/10 kl. 19.30
Dato for danseforestilling: 22/10 kl. 19.30 til ca. 20.30
Prisen er inklusiv foredrag, danseforestilling og vin i pausen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 19.10.2020 19:30-21:30 BORA BORA Peter Lund Madsen
2 Torsdag 22.10.2020 19:30-20:30 BORA BORA

Peter Lund Madsen