Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 27. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning/foredrag.

Læs retninglinjerne her
Billede fra danseforestillingen We are Present, BORA BORA

Groove on the Brain - Den dansende hjerne/We Are Present

Groove on the Brain - Den dansende hjerne/We Are Present

 

Foredrag med Peter Vuust: Den dansende hjerne & danseforestillingen: We Are Present

Oplev komponist og hjerneforsker, Peter Vuust, når han gør os klogere på musik, krop og hjerne og varmer os op til danseforestillingen We Are Present.

Musik har en bemærkelsesværdig evne til at bevæge både krop og sjæl. Selv om lysten til at bevæge sig til musik er naturlig for de fleste mennesker, synes denne evne at være relativt unik for mennesket som art. Med udgangspunkt i de seneste hjerneskanninger og adfærdsmæssige forsøg fra Center for Music In the Brain vil Peter Vuust fortælle om, hvordan og hvorfor vi bevæger os til musik. De studier er nemlig centrale for forståelsen af, hvorfor vi fra et evolutionært synspunkt har musik.

Med foredraget i tankerne ser vi danseforestillingen We Are Present og får en anderledes og dybere forståelse af dansen. Forestillingen er en "instant koreografi", hvor du inviteres med i den kreative proces, og koreografen og to dansere undervejs bruger publikums input.

Arrangementet er et samarbejde med BORA BORA og er en del af festivalen Move your mind.

Praktisk information:
Dato for foredrag: 5/10 kl. 19.30
Dato for danseforestilling: 8/10 kl. 19.30 til ca. 21.00.
Prisen er inklusiv foredrag, danseforestilling og vin i pausen.