Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede fra danseforestillingen We are Present, BORA BORA

Groove on the Brain - Den dansende hjerne/We Are Present

 

Foredrag med Peter Vuust: Den dansende hjerne & danseforestillingen: We Are Present

Oplev komponist og hjerneforsker, Peter Vuust, når han gør os klogere på musik, krop og hjerne og varmer os op til danseforestillingen We Are Present.

Musik har en bemærkelsesværdig evne til at bevæge både krop og sjæl. Selv om lysten til at bevæge sig til musik er naturlig for de fleste mennesker, synes denne evne at være relativt unik for mennesket som art. Med udgangspunkt i de seneste hjerneskanninger og adfærdsmæssige forsøg fra Center for Music In the Brain vil Peter Vuust fortælle om, hvordan og hvorfor vi bevæger os til musik. De studier er nemlig centrale for forståelsen af, hvorfor vi fra et evolutionært synspunkt har musik.

Med foredraget i tankerne ser vi danseforestillingen We Are Present og får en anderledes og dybere forståelse af dansen. Forestillingen er en "instant koreografi", hvor du inviteres med i den kreative proces, og koreografen og to dansere undervejs bruger publikums input.

Arrangementet er et samarbejde med BORA BORA og er en del af festivalen Move your mind.

Praktisk information:
Dato for foredrag: 5/10 kl. 19.30
Dato for danseforestilling: 8/10 kl. 19.30 til ca. 21.00.
Prisen er inklusiv foredrag, danseforestilling og vin i pausen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.10.2020 19:30-21:30 BORA BORA Peter Vuust
2 Torsdag 08.10.2020 19:30-21:00 BORA BORA

Peter Vuust