Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede fra dansforestilling på BORA BORA, Political Mother

Kunst, kulturshots og kritisk tænkning/Political Mother Unplugged

Kunst, kulturshots og kritisk tænkning/Political Mother Unplugged

Samtaleforedrag med Monna Dithmer & Jesper de Neergaard: Kunst, kulturshots og kritisk tænkning & danseforestilling af Hofesh Schecter Company: Political Mother Unplugged

Bemærk: Det har desværre været nødvendigt for Bora Bora at aflyse forestillingen Political Mother Unplugged, da det grundet Covid-19 ikke er muligt for Hofesh Shechter Company at samle danserne fra hele verden. Bora Bora arbejder pt. på en erstatningsforestilling.

___________________________________________

Oplev Monna Dithmer, anmelder på Politiken, og Jesper de Neergaard, kunstnerisk leder af BORA BORA til samtaleforedrag og se den politiske danseforestilling Politcal Mother.

Vi skal have kunsten ind i samfundsdebatten! Men hvordan kan det lade sig gøre? Kunst og kultur rangerer ofte lavt på politikernes prioriteringsliste, og samtalen handler typisk om kunststøtte og tørre publikumstal. Hvordan får vi skabt rammerne for en vital kritisk dialog, der engagerer både kunstnere, politiske aktører og publikum samt kunstkritikere og formidlere? Det dykker Monna Dithmer og Jesper de Neergaard ned i til en tankevækkende samtale.

Inden da kan du opleve forestillingen Political Mother, der netop handler om den måde, vi bliver indoktrineret til at være føjelige over for den bestående magt og nådesløse over for dem, der kan forstyrre den. Det er en genopsætning af stjernekoreografens ikoniske og overdådige forestilling, der har rødder i moderne israelsk gaga-dans. Intens vildskab og rå ånd mødes i et medrivende ritual, der opfordrer os til ikke at være passive over de magter, der vil kontrollere os.

Arrangementet er et samarbejde med BORA BORA og er en del af festivalen Move your mind.

Praktisk information:
Dato for danseforestilling: 27/10 kl. 19.30 til ca. 20.45.
Dato for samtaleforedrag: 29/10 kl. 19.30.
Prisen er inklusiv foredrag, danseforestilling og vin i pausen.