Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Bent Isager-Nielsen & Anne Birgitte Stürup FOF Aarhus

Bent Isager-Nielsen & Anne Birgitte Stürup

Bent Isager-Nielsen & Anne Birgitte Stürup: Man jager et bæst og fanger et menneske

Et samtaleforedrag om virkelighedens grusomheder ved tidl. drabschef for Rejseholdet Bent Isager-Nielsen og Anklager Anne Birgitte Stürup

Denne aften kommer vi helt tæt på forbrydelse og straf, når Isager og Stürup fortæller om, hvordan virkelighedens grusomheder ofte overgår fantasiens verden.
Drab, voldtægter og mordbrand er blandt de sager, de to har stået med. De har arbejdet med motiverne til de grove sager, og de har begge mødt og arbejdet med mennesker, der har begået onde handlinger.

De har i deres lange arbejdsliv set mange af livets skyggesider, og de kommer i dette samtaleforedrag gennem mange konkrete og kendte sager med deres bud på, hvordan det er at ”jage et bæst og fange et menneske”.

- Det, der har drevet os er, at vi er på ofrenes side, og at det er for deres skyld, at vi har knoklet med opklaring og domfældelse, siger tidligere anklager Anne Birgitte Stürup. 

Arrangører: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.