Skip to content
Billede af højenergifysiker Holger Bech Nielsen og chefredaktør på B.T. Jonas Kuld Rathje, foreddragsholdere ved FOF Aarhus

Holger Bech & Jonas Rathje: Teorien om alt

Holger Bech & Jonas Rathje: Teorien om alt

En aften med højenergifysiker Holger Bech Nielsen og chefredaktør på B.T. Jonas Kuld Rathje i en tankevækkende samtale om altings begyndelse.

Findes verden, eller gør den ikke? Findes tiden, eller gør den ikke? Findes der en ‘gud’, eller gør der ikke? Vi skal ind i det inderste af atomkernen for at finde svar på livets store spørgsmål. Undervejs fortæller den pris-vindende fysiker om sit liv og sin gerning - og ikke mindst om sit utrættelige forsøg på at finde Teorien Om Alt - at forklare, hvordan hele universet hænger sammen, og måske vigtigst af alt, hvordan vi mennesker passer ind i ligningen. Han har søgt og søgt efter mening, men hvad har han fundet? Selv mener han, at han nok er “længere, end mange vil tro” med netop det arbejde.

BEMÆRK: Foredraget foregår online og sendes live.
Du vil på dagen for foredraget modtage et link, hvor du enten kan deltage direkte fra din browser ved at trykke ”Click here” eller downloade Zoom til din computer via dette link. Vi har desværre ikke mulighed for at yde teknisk support til programmet.

Holger Bech Nielsen er en dansk teoretisk fysiker, professor emeritus i teoretisk højenergifysik ved Niels Bohr Instituttet ved Københavns Universitet. Jonas Kuld Rathje er Chefredaktør på B.T og uddannet fra Journalisthøjskolen. Sammen har de udgivet bogen Teorien om alt (2019).