Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede af krigsfotograf Jan Grarup

Hvor jernkorsene gror

Mød den prisbelønnede krigsfotograf, Jan Grarup, der igennem de sidste årtier har dokumenteret fra verdens brændpunkter

I dette foredrag tager Jan Grarup os med helt ind bag facaden. Fra han som ung fotograf dækker sin første konflikt, over sit misbrug af alkohol og stoffer, diagnosticeringen med PTSD og livet som ene forældre for tre børn efter ekskones død til en verden som prisvindende international krigsfotograf. Foredraget er en tour de force, med dybt personlige historier og private billeder, der aldrig tidligere er blevet vist, af en af verdens bedste krigsfotografer.

Arr: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1

Læs anmeldelse af foredraget fra da Jan Grarup gæstede os i foråret 2020

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 01.10.2020 19:00-21:00 Dokk1 Jan Grarup

Jan Grarup

Jan Grarup er uddannet fra journalisthøjskolen i Århus. Han har igennem de sidste årtier rejst verden rundt for at dække krige, konflikter og humanitære katastrofer. Hans arbejde afspejler hans tro på, at fotojournalistikken bruges som et redskab og vidner om nødvendigheden af at fortælle historier om mennesker, der ikke selv er i stand fortælle deres egne historier.

Jan Grarup er blevet hædret med mange prestigefyldte priser, herunder to nomineringer til W. Eugene Smith fond for humanistisk fotografering, 8 World Press Photography Awards, en særlig pris fra Leica Oskar Barnack Award samt mange andre udmærkelser fra POYi og NPPA. Han har fire gange udstillet på VISA POUR L'IMAGE og vundet VISA D'OR for hans dækning af Darfurs humanitære krise.