Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af Matilde Kimer, journalist og udenrigskorrespondent i Rusland og Ukraine

Matilde Kimer

Ruslands fremtid – med eller uden Putin?

En aften med Matilde Kimer - prisbelønnet reporter og DR’s udenrigskorrespondent i Rusland og Ukraine

2020 skulle have været Vladimir Putins store sejrsår. Men Coronakrisen kom i vejen for både den storslåede fejring af sejren i Anden Verdenskrig og den haste-behandlede forfatningsændring, der kan give Putin mulighed for at forblive præsident indtil 2036.

Hvad betyder Corona, oliekrise og nedadgående meningsmålinger for Ruslands præsident – og ikke mindst for det russiske folk?
DR’s Ruslandskorrespondent Matilde Kimer tager os med på en underholdende rejse til verdens største land, hvor vi får en række førstehåndsberetninger og humoristiske indslag fra hverdagsrusland.

Du vil blive klogere på Putin og konfrontationerne med Vesten – men også på, hvordan helt almindelige russere har det. Både dem, der forguder Putin og hans politik – og dem, der slås for at ændre kursen.

Der bliver plads til spørgsmål og debat om både koldkrigsadfærd og Ruslands fremtid – med og uden Putin.


Download vejviser til foredragssalen i VIA campus Aarhus