Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede af chefredaktør og forfatter Rune Lykkeberg. Foto Sille Veilmark.

Håb eller frygt? USA og præsidentvalget

Mød Rune Lykkeberg, chefredaktør på Information og forfatter til bogen Vesten mod Vesten – fortællinger om det politiske opbrud fra efterkrig til Brexit og Trump

Det er nu sikkert, at USA’s næste præsident bliver en gammel hvid mand – hvad enten sejren går til Donald Trump (73) eller Joe Biden (77). Alderen er så nok også næsten det eneste, de to mænd har til fælles.

Uenighederne drejer sig i høj grad om, hvilke værdier der skal satses på i fremtidens USA. Udfaldet af præsidentvalget vil samtidig påvirke udviklingen i Europa og demokratiudviklingen i Vesten.

Sikkert er det i hvert fald, at sejren til enten demokraterne eller republikanerne vil få stor betydning for verden og os alle.

Hvordan kan det være, at Vesten, der har overvundet alle rivaler og præsteret frihed, fred, lighed, velstand og fremskridt på et niveau, ingen havde regnet for muligt, er ved at tabe til sig selv? Det har Rune Lykkeberg sat sig for at undersøge i bogen Vesten mod Vesten, som sammen med præsidentvalget sætter rammen for denne aften.

Arrangører: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 08.10.2020 19:00-21:00 Dokk1 Rune Lykkeberg

Rune Lykkeberg

Rune Lykkeberg er født i Aarhus 1974. Han har studeret filosofi og litteraturvidenskab ved Københavns Universitet. I 2012 var han kulturredaktør på Politiken og har siden 2016 været chefredaktør på Information.