Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede af chefredaktør og forfatter Rune Lykkeberg. Foto Sille Veilmark.

Vesten mod vesten

Mød Rune Lykkeberg, chefredaktør på Information og forfatter til bogen Vesten mod Vesten – fortællinger om det politiske opbrud fra efterkrig til Brexit og Trump.

Hvordan kan det være, at Vesten, der har overvundet alle rivaler og præsteret frihed, fred, lighed, velstand og fremskridt på et niveau, ingen havde regnet for muligt, er ved at tabe til sig selv? Det har Rune Lykkeberg, chefredaktør på Dagbladet Information, sat sig for at undersøge i bogen Vesten mod Vesten, som sætter rammen for denne aften.

Gennem læsninger af ungdomsbøger som Harry Potter og The Hunger Games, romaner, film, musik og idéhistorie fortæller Rune Lykkeberg den kulturhistorie, som er konteksten for det 21. århundredes politiske konflikter i Vesten. 

Arrangører: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 08.09.2020 19:00-21:00 VIA Campus C, Bygn. A, Aud. A0 Rune Lykkeberg
Foredragsholder

Rune Lykkeberg

Rune Lykkeberg er født i Aarhus 1974. Han har studeret filosofi og litteraturvidenskab ved Københavns Universitet. I 2012 var han kulturredaktør på Politiken og har siden 2016 været chefredaktør på Information.