Skip to content

Tak for din interesse. Fra d. 28. september kl. 17.00 kan du desværre ikke tilmelde dig kurser, fordi vi opdaterer alle aftenskolens IT-systemer. Tilmeldingen åbner igen d. 2. oktober kl. 07.00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Billede af familievejleder Lola Jensen

Familie, børn, job - sådan får du det til at hænge sammen

Familie, børn, job - sådan får du det til at hænge sammen

Livet i en børnefamilie kan være stressende. Mange opgaver og strenge tidsrammer tilsat egne og andres forventninger er opskriften på en hektisk hverdag. Stress opleves både derhjemme og på arbejdspladsen, og kan blive en underlæggende i alle dele af familielivet. Nogle ting skal bare ordnes i hverdagen, og det behøver ikke være trist, træls, udmattende – eller stressende.

Møder du din hverdag med en mere positiv indstilling, så vil du opleve en fornyet glæde, både ved dit arbejde og i familien derhjemme. Den positive indstilling er noget, du kan øve dig på, hvis du får et skub til at komme i gang. Tag med til foredraget og få de gode råd, så “næsten” hver dag, bliver en fantastisk dag.

Familie- og børneekspert Lola Jensen deler ud af sine råd, erfaringer og livssyn. Hun sætter fingeren på dine ømme punkter som forælder, men hun leverer samtidig realistiske råd til, hvordan hverdagen kan ændres til det bedre. I foredraget stiller hun de svære spørgsmål, og hun forsøger at give dig konkrete svar på, hvor stressen kommer fra i hverdagen. Og på hvordan du kan håndtere eller mindske stress.

For tænk engang, hvis din hverdags mål og ønsker stemte overens med dine valg og handlinger. Tænk, hvis du kunne trives og være den bedste udgave af dig selv hver dag. Tænk, hvis du kunne møde det bedste i dine omgivelser hver dag. Ja, tænk hvis det kunne lykkes at få en større sammenhæng mellem job, familie og børn. Målet med foredraget er, at give dig nogle inputs til, hvordan du og din familie får et øget overskud og større familie- og arbejdsglæde.

Om Lola Jensen:

Lola Jensen er hele Danmarks familierådgiver. Hun har i 39 år praktiseret familievejledning, foredrag, undervisning, supervision, tv, bøger og videoer om familiers udfordringer og løsninger på samme. Hun deler sin viden og erfaring for at give familier et godt afsæt for trivsel.