Skip to content
Workshop om lindring og mobilisering i graviditet og fødsel, med rebozo, FOF Aarhus

Mamaprofylax & rebozo

Mamaprofylax & rebozo

Oplever du som gravid tiltagende gener fra dit bækken, som graviditeten skrider frem? Er du som partner til en gravid frustreret over ikke at kunne afhjælpe smerter i hendes højgravide krop? Måske har du hørt nogen snakke om, hvor vigtigt det er at bevæge sig under fødslen for at hjælpe baby ud i verden? Men hvordan?

På denne workshop vil du blive indviet i rebozoens funderlige verden og få en smagspørve på mamaprofylax-teknikkerne. Du vil blive klogere på, hvordan du kan optimere forholdene i dit bækken - i graviditeten og under fødslen - når vi byder velkommen til jordemoder Lea Bøgelund Laugesen fra graviditets- og barselsklinikken Barriga. Lea har i mange år arbejdet med gravide og fødende kvinder og er også MamaProfylax-instruktør.

Denne interaktive workshop henvender sig til gravide fra ca. uge 20 og frem til termin. Kom alene eller tilmeld dig sammen med din partner/veninde/mor, så I sammen kan udforske rebozoens mange evner. Der bliver øst ud af guldkorn og gode råd til den kommende fødsel med varme, humor og høj faglighed.

Der vil være et begrænset antal rebozo-tørklæder, som kan lånes ved workshoppen, så medbring gerne selv et stærkt og stort tørklæde/en fastvikle på dagen, hvis du ejer et sådant.

Har du også lyttet til Lea Bøgelund Laugesen i vores podcastserie Forælderskabelsen, hvor hun er gæstevært i episoden om fødselsforberedelse?

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1 og Gellerup Bibliotek.