Skip to content

COVID-19: Vi arbejder lige nu på at finde ud af, hvad regeringens seneste retningslinjer kommer til at betyde for vores aktuelle kurser og aktiviteter. Vi følger situationen tæt – hold derfor øje med vores hjemmeside for nye informationer. Ved eventuelle ændringer vil alle berørte blive kontaktet direkte.

Billede af Erik Sigsgaard og Christina Abildgaard, foredragsholdere ved FOF Aarhus

Erik Sigsgaard: I stedet for skældud

Erik Sigsgaard: I stedet for skældud

Foredrag ved børneforsker Erik Sigsgaard og familievejleder Christina Abildgaard, som står bag bogen af samme titel (2019)

Erik Sigsgaard og Christina Abildgaard vil på kærlig og humoristisk vis give dig redskaber til at skrue ned for skældud og op for den gode stemning i børnefamilien.

Hverken børn eller voksne kan lide at få skældud, og vi ved, at børns livsglæde og legelyst nedsættes, når de skældes ud, og de risikerer at miste troen på deres eget værd. Alligevel kan vi alle komme til at skælde ud - selvom vi ikke ønsker det.

Til dette foredrag vil du blive klogere på skældud: Hvad er skældud? Hvad gør det ved modtageren og afsenderen? Hvad vi kan gøre i stedet for at skælde ud? Og hvordan kan vi styre uden om de situationer, der typisk udløser skældud - eller hvordan kan vi håndtere dem på en anden måde?

Download kort over Solsalens placering