Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af Erik Sigsgaard og Christina Abildgaard

I stedet for skældud

Foredrag ved børneforsker Erik Sigsgaard og familievejleder Christina Abildgaard, som står bag bogen af samme titel (2019)

Erik Sigsgaard og Christina Abildgaard vil på kærlig og humoristisk vis give dig redskaber til at skrue ned for skældud og op for den gode stemning i børnefamilien.

Hverken børn eller voksne kan lide at få skældud, og vi ved, at børns livsglæde og legelyst nedsættes, når de skældes ud, og de risikerer at miste troen på deres eget værd. Alligevel kan vi alle komme til at skælde ud - selvom vi ikke ønsker det.

Til dette foredrag vil du blive klogere på skældud: Hvad er skældud? Hvad gør det ved modtageren og afsenderen? Hvad vi kan gøre i stedet for at skælde ud? Og hvordan kan vi styre uden om de situationer, der typisk udløser skældud - eller hvordan kan vi håndtere dem på en anden måde?

Download kort over Solsalens placering

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 22.09.2020 19:00-21:00 Solsalen Erik Sigsgaard

Erik Sigsgaard