Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af pædagog og psykoterapeut Mette Piper

Mette Piper

Forstå dit ængstelige barn

Har dit barn eller barnebarn angst eller bekymringstanker? Foredrag ved pædagog og psykoterapeut Mette Piper

Oven på et forår præget af Coronakrisen ser vi en markant stigning i antallet af børn og unge med ængstelighed og bekymringstanker. Det er vigtigt, at vi forstår disse børn og unge, så vi kan hjælpe dem på den mest hensigtsmæssige måde.

Det er pinefuldt for et barn at være i angsten, og det er ofte forbundet med forkerthedsfølelser og ensomhed. Det er ligeledes smertefuldt for forældre at opleve deres barn være i pine uden at kunne ændre det.

Pædagog og psykoterapeut Mette Piper vil gøre dig klogere på, hvad der sker både i kroppen og i hjernen, når et barn kæmper med angst. Hun giver dig også konkret vejledning i, hvordan man som forældre eller bedsteforældre bedst muligt støtter op om sit ængstelige barn.