Skip to content

Hjemmesiden åbner snart! Du kan se alle de nye hold den 8/12 - så hold godt øje og glæd dig til at finde dit drømmehold.

Billede af børne- og familieforsker Per Schultz-Jørgensen

Online foredrag - Opdragelse til livsmod og bæredygtighed

Online foredrag - Opdragelse til livsmod og bæredygtighed

Online foredrag.

Følg med online hjemme fra sofaen, når børne- og familieforsker Per Schultz-Jørgensen denne aften på Dokk1 taler om et højaktuelt emne.

Vi står over for enorme udfordringer med hensyn til klimaforandringer og dagligt oplyses vi om krisen for vores klode og civilisation. Også børn oplever, at verden er udfordret, og mange børn går med bekymringer for fremtiden. Børns klimaangst er kommet ind i sproget. Derfor skal vi støtte børn i udviklingen af livsmod og vejen frem er et liv i større bæredygtighed, hvor børn er inddraget, og hvor de sammen i familien handler og aktivt nedbringer deres CO2-udslip. Livsmod er at tro på sig selv og have et positivt perspektiv. Det stiller krav til os som forældre og til den familiefortælling, som vi skaber omkring vores børn og opdragelsen.

Dette er et den online version af foredraget, som også afholdes fysisk. Læs mere om deltagelse i foredraget med fysisk fremmøde.