Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af professor Steen Hildebrandt

FNs Verdensmål i en Coronatid

FN’s 17 mål for en bæredygtig global udvikling er vigtige også efter en Corona-krise – global udvikling i et lokalt perspektiv.

Corona-krisen har vendt op og ned på meget. Verdensmålene fremstår i et andet og mere klart lys efter Corona-krisen. Steen Hildebrandt stiller i dette foredrag skarpt dansk fokus på FN´s 17 verdensmål og hvordan disse nu og i fremtiden vil påvirke staten, regioner, kommuner og borgere. Hvordan vil vi forholde os til FN´s mål og anbefalinger? Hvilke krav vil vi konkret møde og hvad betyder dette for politikere, ledere og borgere i Danmark?

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Bedsteforældrenes Klimaaktion og Den Grønne Studenterbevægelse Aarhus.


Download vejviser til foredragssalen i VIA Campus Aarhus

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 06.10.2020 19:00-21:00 VIA Campus C, Bygn. A, Aud. A0 Steen Hildebrandt

Steen Hildebrandt

Steen Hildebrandter i dag professor emeritus i organisations- og ledelsesteori på Institut for Marketing og Organisation, Aarhus Universitet.

Han er adjungeret professor i lederskab ved Center for virksomhedsudvikling og ledelse, Institut for Produktion og erhvervsøkonomi, CBS, Handelshøjskolen i København samt adjungeret professor ved Institut for filosofi og læring, Det samfundsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet.