Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af naturvejleder Morten D.D. Hansen, foredragsholder ved FOF Aarhus og Naturhistorisk Museum

Morten DD Hansen

7-9-13 – og alle de andre verdensmål

Oplev Morten DD Hansen, biolog, kratlusker og debattør ved Naturhistorisk Museum

Et stærkt underholdende foredrag om FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling – serveret af biolog og debattør Morten DD fra Naturhistorisk Museum!

Bæredygtighed og FN's 17 Verdensmål fylder i dag rigtig meget i manges bevidsthed. Hvad de fleste har glemt er, at verdensmålene hænger sammen – og desværre ikke altid 1:1. Det komplicerer sagerne stærkt.

Nogle verdensmål fremmes på bekostning af andre, og andre mål er strengt nødvendige for, at vi overhovedet gider beskæftige os med vores omverden. Uden fred og retfærdighed kan det meste jo være lige meget. Og hvor meget velstand får man lige ud af en regnskov, hvis man kunne tjene flere penge på soja eller palmeolie? Samtidig er vores forestilling om verden ofte slet og ret forkert. Hvordan går det egentlig med insekterne, med naturen, med verden?

Denne aften gør biolog Morten DD Hansen op med vores vante forestillinger om verden på sin sædvanlige humoristiske og tankevækkende facon.

Prisen er inkl. et glas vin i pausen.

Arrangører: Naturhistorisk Museum og FOF Aarhus.

Se også denne video, fra et tidligere foredrag med Morten DD ved Naturhistorisk Museum: