Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 27. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning/foredrag.

Læs retninglinjerne her
Billede af Shane Brox

Workshop for børn

Byg en hel verden – med Shane fra Ramasjang

Byg sammen med Shane Brox videre på udstillingen ”Vores Verden” på Natur Historisk Museum

Hvordan skaber man en bedre verden? Det har Naturhistorisk Museum sammen med tv-værten Shane Brox, kendt fra Shanes Verden på Ramasjang, sat sig for at udforske gennem FN's 17 Verdensmål. Til det har Shane skabt en hel verden på museet – Vores Verden.

Udstillingen er primært bygget af genbrugsmaterialer, men ligesom den rigtige verden er den ikke færdig. Så du kan sammen med Shane bygge videre på ”Vores Verden” i en hyggelig og kreativ workshop. Børnene bygger og hygger, klipper og klistrer alt fra arktiske dyr, bæredygtige huse og vilde blomster til kravlende insekter og fisk i finurlige farver og spøjse størrelser. Og til slut får man lov til at sætte sit dyr eller hus ud i udstillingen.

Arrangementet er støttet af børnekulturpuljen, Aarhus Kommune.
Arrangører: Naturhistorisk Museum, børne-kulturpuljen, Aarhus Kommune og FOF Aarhus.


Praktisk information:
Workshoppen afholdes over to dage, den 26. og 27. september. Du vælger hvilken dag, du vil deltage, inde i billetkøbet.
En workshop varer 1 time, og du kan vælge mellem to tidspunkter på dagen med start kl. 10.30 eller kl. 12.00. Du vælger tidspunkt inde i billetkøbet.
Prisen er ekskl. normal entré/årskort. Børns entré er gratis.