Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af Shane Brox

Workshop: Byg en hel verden - med Shane fra Ramasjang

Byg sammen med Shane Brox videre på udstillingen ”Vores Verden” på Natur Historisk Museum

Hvordan skaber man en bedre verden? Det har Naturhistorisk Museum sammen med tv-værten Shane Brox, kendt fra Shanes Verden på Ramasjang, sat sig for at udforske gennem FN's 17 Verdensmål. Til det har Shane skabt en hel verden på museet – Vores Verden.

Udstillingen er primært bygget af genbrugsmaterialer, men ligesom den rigtige verden er den ikke færdig. Så du kan sammen med Shane bygge videre på ”Vores Verden” i en hyggelig og kreativ workshop. Børnene bygger og hygger, klipper og klistrer alt fra arktiske dyr, bæredygtige huse og vilde blomster til kravlende insekter og fisk i finurlige farver og spøjse størrelser. Og til slut får man lov til at sætte sit dyr eller hus ud i udstillingen.

Arrangementet er støttet af børnekulturpuljen, Aarhus Kommune.
Arrangører: Naturhistorisk Museum, børne-kulturpuljen, Aarhus Kommune og FOF Aarhus.


Praktisk information:
Workshoppen afholdes over to dage, den 26. og 27. september. Du vælger hvilken dag, du vil deltage, inde i billetkøbet.
En workshop varer 1 time, og du kan vælge mellem to tidspunkter på dagen med start kl. 10.30 eller kl. 12.00. Du vælger tidspunkt inde i billetkøbet.
Prisen er ekskl. normal entré/årskort. Børns entré er gratis.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 26.09.2020 10:30-13:00 Naturhistorisk Museum Shane Brox

Shane Brox