Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Anja Ringgren Lovén er grundlægger og stifter af nødhjælpsorganisationen DINNødhjælp og børnecentret Land Of Hope.

Afrikas heksebørn

Tag med på en hjertegribende rejse ind i hjertet af Nigeria, hvor ildsjælen og nødhjælpsarbejderen Anja Lovén kæmper en utrættelig kamp mod mørket i form af overtro og beskyldninger om hekseri mod uskyldige børn.

I over 10 år har Anja Ringgren Lovén kæmpet for børnene i Nigeria. Hvert år bliver 15.000 børn beskyldt for at være hekse, og de bliver forladt, udstødte og udsat for den mest grusomme tortur, man kan forestille sig.

Nu kan børnene endelig få en stemme! Sammen med Warner Bro. har Anja filmet en dokumentar, The One With Hope, der i juni 2024 har verdenspremiere på HBO MAX i over 60 lande.

Mød Anja, og hør hende fortælle om, hvordan hun  en helt almindelig dansk kvinde fra Frederikshavn  er endt i et af verdens farligste lande og har bygget et børnehjem på over 30.000 kvm til de børn, som ingen i verden vil lytte på.

Oplev en aften fyldt med hjertevarme, mod og håb, og bliv en del af kampen for en bedre fremtid i Nigeria. Foredraget vil efterlade dig med et unikt indblik i, hvordan én persons vilje og mod kan ændre liv for evigt.

Om Anja Lovén

Anja Ringgren Lovén er grundlægger og stifter af nødhjælpsorganisationen DINNødhjælp og børnecentret Land Of Hope, der siden 2012 har kæmpet for at redde børn, der er anklaget for at være hekse i et af verdens farligste lande, Nigeria.

Lovén har vundet adskillige priser for sit humanitære arbejde, og Dalai Lama har personligt vist hende sin anerkendelse.

Foredraget arrangeres af FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 20.02.2025 19:00-21:00 Dokk1 Anja Ringgren Lovén

Anja Ringgren Lovén