Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Anja Ringgren Lovén er grundlægger og stifter af nødhjælpsorganisationen DINNødhjælp og børnecentret Land Of Hope.

Heksebørnenes mor

Heksebørnenes mor

Tag med på en gribende rejse ind i hjertet af Nigeria, hvor ildsjælen og nødhjælpsarbejderen, Anja Lovén, kæmper en utrættelig kamp mod mørket i form af overtro og forfærdelige beskyldninger om hekseri mod uskyldige børn.

I 2016 gik et fotografi viralt, som viste Anja i færd med at redde en udmagret 3-årig dreng ved navn Hope i en landsby i Nigeria. Denne dramatiske redningsaktion gjorde Anja Lovén og hendes nødhjælpsorganisation, Land Of Hope, til globale helte. Hope var blevet beskyldt for at være et 'heksebarn', og på baggrund af denne beskyldning blev han udsat for frygtelig tortur samt udstødelse fra sin egen familie og fra samfundet.

Vi står i dag over for en stigende bølge af beskyldninger om hekseri mod børn i Nigeria. Anja Lovén har i den forbindelse viet sit liv til at stoppe den forfærdelige praksis. Mød den inspirerende kvinde til dette foredrag, og få et indblik i hendes utrolige oplevelser om den overtro, der truer børnenes liv og fremtid. Lyt til hendes inspirerende historie om at redde liv, kæmpe mod uretfærdighed og give de hekseanklagede børn en ny chance i Land of Hope. Anja Lovén er fast besluttet på at bekæmpe overtroen med oplysning og uddannelse, og hendes store indsats har givet humanitært arbejde ny mening.

Oplev en aften fyldt med hjertevarme, mod og håb, og bliv en del af kampen for en bedre fremtid i Nigeria. Foredraget henter inspiration fra Lovéns bog, Heksebørnenes mor (2020), og det vil efterlade dig med en dybere forståelse for, hvordan én persons vilje kan ændre liv for evigt.

Om Anja Lovén

Anja Ringgren Lovén er grundlægger og stifter af nødhjælpsorganisationen DINNødhjælp og børnecentret, Land Of Hope, der siden 2012 har kæmpet for at redde børn, der er anklaget for at være hekse i et af verdens farligste lande, Nigeria.

Lovén har vundet adskillige priser for sit humanitære arbejde, og Dalai Lama har personligt vist hende sin anerkendelse.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.