Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding til vores aktiviteter, og senest d. 6/12 kan du se alle hold.

Tidligere livvagt Torben Vigh, foredrag ved FOF Aarhus. Fotograf Jonas Pryner.

Mine 30 år som livvagt

Mine 30 år som livvagt

Livvagt Torben Vigh fortæller åbent og ærligt om at passe på de kongelige, politikere og andre VIP’s igennem 30 år. Naturligvis med respekt for VIP’ernes privatliv. Han har både passet på Dronning Margrethe, Kronprinsparret, Muhammed-kritikere, politikere fra ind- og udland og mange flere.

På foredraget Mine 30 år som livvagt, af samme navn som bogen, giver han et helt unikt indblik i hvordan man tidligere lavede personbeskyttelse, og hvordan man gør i dag. Han fortæller om sine mange rejser rundt i hele verden, og hvordan man hele tiden skal være klar til det værst tænkelige scenarie – uanset hvor man er.

Torben Vigh var ansat i politiet fra 1979 til 2017, fra 1984-1989 medlem af PET’s Aktionsstyrke og fra 1987-2017 livvagt i PET’s Livvagtsstyrke.

I forbindelse med foredraget vil også være tid til spørgsmål fra publikum.
Bogen er udkommet på forlaget Lindhardt og Ringhof og er skrevet i samarbejde med journalist Thea Pedersen.

Om Torben Vigh
Som ung betjent startede Torben Vigh i Gentofte Politi, Beredskabsafdelingen og Kastrup Lufthavn før han i 1983 startede som motorcykelbetjent ved Frederiksberg Politi. Kort efter blev han medlem af PET’s Aktionsstyrke og i 1987 blev han ansat i PET’s Livvagtsstyrke. Her arbejdede han med at beskytte danske og udenlandske VIP’s helt frem til sin pensionering i 2017. I dag arbejder han i Folketingets Service- og Sikkerhedsenhed.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.