Skip to content

Tak for din interesse. Fra d. 28. september kl. 17.00 kan du desværre ikke tilmelde dig kurser, fordi vi opdaterer alle aftenskolens IT-systemer. Tilmeldingen åbner igen d. 2. oktober kl. 07.00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Morten D.D. naturhistorisk Museum Aarhus. FOF Aarhus.

Når tilfældet rammer én lige i røven!

Når tilfældet rammer én lige i røven!

Chefkratlusker Morten DD elsker arter. Gennem snart tre årtier har han tosset land og rige rundt for at opleve eller finde sjældne arter. Det har altid været væk fra stier andre har trådt.

Der er kommet nogle vilde naturhistorier ud af, for det er, når tilfældet er ude, man kan være heldig.

Man kunne spørge sig selv, hvad nu hvis? – og det er ikke kedeligt at høre på. Der er garanteret en række oops’er, når Morten fortæller om legendariske fund af arter og om at turde springe i med begge ben, når tilfældet byder sig.

Om Morten DD Hansen:

Morten DD Hansen er en imponerende formidler, og med en kombination af stand-up, solid faglighed og politisk kant deler han ud af sin store viden om naturen med stor morskab og lune.

Morten DD er uddannet biolog og arbejder som formidlingschef ved Naturhistorisk Museum i Aarhus. Han er kendt som ekspert i forskellige tv-programmer om naturen samt forfatter til flere bøger om naturen.

Anden information:
Der er mulighed for at opleve udstillingen Oops! Tilfældigt – Heldigt i pausen.
Der er mulighed for at købe kaffe, te, vin og kage i museets café, ligesom museumsbutikken vil være åben.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Naturhistorisk Museum. (Billet kan kun købes via Naturhistorisk Museum).