Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Foredrag | Psykopatens sind

Psykopatens sind – frygt og fascination

Psykopatens sind – frygt og fascination

Træd ind i en psykopats hjerne denne aften sammen med rets- og chefpsykolog, Tine Wøbbe, og journalist, Kristina Antivakis. Sammen skaber de et fascinerende og skræmmende portræt af verden set gennem en psykopats øjne.

Hvordan ser den ud fra en psykopats perspektiv? Hvorfor er de så dygtige til at manipulere andre? Hvad driver dem til at trives i magtfulde positioner og subkulturer? Hvorfor er så mange kriminelle blevet diagnosticeret som psykopat? Og vigtigst af alt – hvordan kan du spotte dem?

Tine Wøbbe, en af landets mest anerkendte retspsykologer, og journalist og forfatter, Kristina Antivakis, har sammen skrevet bøger om netop psykopater og forbryderes sind. Denne aften deler de ud deres viden om det mørke hjørne af det menneskelige sind og afdækker de hemmeligheder, de har opdaget under deres massive research og arbejde inden for feltet.

Til foredraget vil det være muligt at købe deres bøger til en særlig god pris:

  • 'De siger jeg er psykopat' - Antivakis og Wøbbe, Politikens Forlag, 2023
  • 'Forbrydelsens Sind' - Antivakis, Brandt-Christensen, Wøbbe, Politikens Forlag, 2022

 

Om Tine Wøbbe & Kristina Antivakis

Tine Wøbbe er rets- og chefpsykolog på Psykiatrisk Center Sct. Hans samt ekstern lektor ved Københavns Universitet. Wøbbe er specialist og supervisor i psykopatologi og psykoterapi samt specialpsykolog i psykiatri. Hun har en særlig ekspertise i diagnostik, udredning og behandling af psykopati.

Kristina Antivakis er journalist og forfatter med speciale i kriminalsager, retspsykiatri og det danske retsvæsen. Siden 2002 har hun arbejdet med tv og dokumentarfilm. Antivakis har bl.a. produceret tv-dokumentarserier som Dræbt i Tjenesten (DR1) om drab på socialpsykiatriske bosteder, Konfrontation (TV 2) om Politiets konfliktråd mellem offer og gerningsmand, Holder lov og orden (TV 2) om det danske retsvæsen og Når mænd slår kvinder ihjel (DR1)

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.