Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Tine Gøtzsche, journalist, moderator, ordstyrer og vært ved større arrangementer

Sådan blev jeg chef i mit eget liv

Sådan blev jeg chef i mit eget liv

I næsten ti år gav Tine Gøtzsche seerne det daglige nyhedsoverblik i TV AVISEN 18.30. Ved folketingsvalg og begivenheder i Kongehuset var det hende, der bød seerne velkommen. Hun elskede hvert øjeblik af det.

Men så pludselig en dag sagde hun op – uden at vide, hvad hun så skulle leve af.

Kom til foredrag om 25 års ikke særlig planlagt tv-karriere med masser af anekdoter og kig bag scenen. Få indblik i hvad det vil sige at være i seernes tjeneste. Og hør hvad det var, der fik hende til at sige stop og i stedet blive chef i sit eget liv.

Aftenen vil være med Tine Gøtzsche i centrum med en samtalepartner på scenen.

Om Tine Gøtzsche:

Tine Gøtzsche arbejdede i et lille årti som vært på TV AVISEN. Tidligere har hun bestyret DR-programmer som DR2 Udland, Profilen, Temalørdag og P1Debat, og hun har været vært på både indsamlingsshows, valgdebatter, statsministerdueller og store politiske og kongelige begivenheder i ind- og udland. Hendes journalistiske karriere er primært på DR, men hun har tidligere erfaringer fra både JyllandsPosten og TV 2. Senest har nogle måske set Tine Gøtzsche i TV 2-programmet Forræder, hvor hun fik en hel ny fanskare. I dag arbejder hun som moderator, ordstyrer og vært ved større arrangementer.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.