Skip to content
Forfatter Jens Andersen med bogen om Tove Ditlevsen. Foredrag hos FOF Aarhus.

Tæt på Tove Ditlevsen - foredrag og fællessang

Tæt på Tove Ditlevsen - foredrag og fællessang

Sæt dig til rette og mød en af de største - Tove Ditlevsen.

Ditlevsen har længe været en legendarisk forfatter herhjemme. Nu går hun pludselig hele verden rundt, og udlandet har godt 40 år efter hendes død for alvor fået øjnene op for den ikoniske forfatter.

Hør nye digte, nye tekster og nye breve. Du får det hele og mere til, når forfatter Jens Andersen deler ud af sin viden og fascination af den enestående forfatter og personlighed.

Når ordene ikke rækker, rækker vi ud mod musikken, hvor pianist Kristian la Cour sidder klar med to buketter af Tove Ditlevsen sange fra en særproduceret Tove Ditlevsen-sangbog, som du får på aftenen og kan tage med hjem, når aftenen er omme.

Med udgangspunkt i sin nye anmelderroste biografi tegner Jens Andersen et hudløst ærligt portræt, der viser Ditlevsen, som hun faktisk var, og ikke som skiftende tider har ønsket at se og forstå hende.

I 2019-20 trak værterne fulde huse over det ganske land med deres foredrag og fællessang om Kim Larsen. Nu har du muligheden for at være, når de gentager succesen.

*Varighed: 2 x 45 minutter
*Alle publikummer får en særlig Tove Ditlevsen-sangbog, som skal bruges til fællessang undervejs, og som herefter kan tages med hjem.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Musikhuset Aarhus.
Prisen er inkl. gebyr på kr. 40,-