Skip to content

Tak for din interesse. Fra d. 28. september kl. 17.00 kan du desværre ikke tilmelde dig kurser, fordi vi opdaterer alle aftenskolens IT-systemer. Tilmeldingen åbner igen d. 2. oktober kl. 07.00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Knud Romer, forfatter og Kenneth Thordal, musiker.

Tilfældets musik

Tilfældets musik

Oplev forfatter Knud Romer og musiker Kenneth Thordal i et unikt samarbejde på scenen, hvor fortællinger og musik knyttes sammen omkring tilfældighedernes spil.

Med en håndfuld fortællinger og sange tager Romer og Thordal dig med på en rutsjebanetur i flippermaskinen, som er vores liv. Vi bliver skudt fra person til person – og nogle gange er det et lykketræf, og andre gange sort uheld. Men vi er kun til i kraft af hinanden – og fire håndtryk væk fra resten af verden. De mest usandsynlige møder forvandler den vilkårlige vrimmel af mennesker til mønstre og figurer, der pludselig giver mening lige som stjernebilleder på himlen. Tilfældets musik er en aften om fortryllelsen i tilfældighedernes spil – og det er op til dig at gøre tilfældet muligt.

Om Knud Romer og Kenneth Thordal:

Knud Romer er skønlitterær forfatter, foredragsholder, radiovært, skuespiller og flittig samfundsdebattør. Hans bøger har vundet et hav af priser, bl.a. De Gyldne Laurbær. I 2021 modtag han Hørups Debatpris for sin vilje og evne til at deltage i den offentlige samtale.

Kenneth Thordal er sanger, sangskriver og musiker. Han har udgivet en masse albums og lavet endnu mere musikteater, bl.a. flere store forestillinger for Det Kongelige Teater. Kenneth er desuden filmkomponist, landets mest brugte musicaloversætter og klummeskribent i Politiken.

Arrangører: FOF Aarhus i samarbejde med Musikhuset Aarhus. (Billet kan kun købes via Musikhuset Aarhus).