Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen i FOF Aarhus igen! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere
Billede af Jens Jacob Tychsen, Hr. Weyse, til foredraget Bag om Badehotellet i FOF Aarhus

Bag om Badehotellet

Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.

I dette eksklusive musikalske foredrag, viser Jens Jacob fotos, film og fraklip. Det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende, når Jens Jacob fortæller om sangene, om samarbejdet med de andre skuespillere, og om hvordan sådan en serie egentlig bliver til.

Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

Arrangører: FOF Aarhus og Musikhuset Aarhus
OBS: Billetter til arrangementer kan kun købes via link her på siden, eller ved personligt fremmøde i Musikhuset Aarhus.
 

Læs anmeldelse af et tidligere foredrag med Jens Jacob Tychsen i Musikhuset Aarhus

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 05.04.2022 19:00-21:00 Musikhuset Jens Jacob Tychsen
Foredragsholder

Jens Jacob Tychsen

Jens Jacob Tychsen blev uddannet på skuespillerskolen ved Århus Teater tilbage i 1998 og strøg herefter i raketfart til København, hvor han blev en fast del af Det Kongelige Teater gennem 8 sæsoner. Herefter gik han freelance og har siden spillet med i et utal af teaterforestillinger i alle genre på de københavnske teatre. Som noget af det sidste på scenen kunne man opleve ham som far til 7 i skikkelse af Kaptajn Von Trapp i klassikeren "The Sound Of Music" på Det Ny Teater.

Jens Jacobs TV-debut var som seriemorderen “Indianeren” i Rejseholdet i 2002 og herefter fulgte flere spændende opgaver i blandt andet Forbrydelsen 2, Sommer og Borgen.
Det store folkelige gennembrud kom i 2013, da Jens Jacob Tychsen sprang ud som den kvindebesatte og flamboyante kongelige skuespiller Edward Weyse i TV2’s populære familieserie Badehotellet. Her viser han for alvor evner ud i komikken og det musiske.